Місто

Стан реалізації житомирського проекту бюджету участі «Польський цвинтар»: розчищають від дерев, які мали зрізати ще в липні

20 October 2017, 14:01

У Житомирі тривають роботи з реалізації проекту бюджету участі «Польський цвинтар» – історико-культурний музей-заповідник.

Про це 20 жовтня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Проект переміг під час загальноміського голосування у 2016 році. Ідея проектної пропозиції полягає в тому, щоб розчистити Польський цвинтар від зелених насаджень, що безконтрольно розрослися на кладовищі, встановити огорожу та облаштувати пішохідні доріжки для туристів», - нагадує мерія.

На даний час КП «Зеленбуд» вирізає дерева та вивозить їх з території кладовища. Також вже закуплений паркан та тривають підготовчі роботи до монтажу, - зазначає прес-служба.

Вартість проектної пропозиції становить 999 000 грн.

Нагадаємо, по плану підрядник повинен вирізати всі хворі дерева до 25 липня, до 2 серпня - встановити огорожу, а до кінця серпня 2017 року повністю завершити проект. З числа минулорічних проектів бюджету участі в Житомирі повністю реалізовані тільки 4, ще шість у дії, в тому числі по Польському кладовищу.

Як повідомляв Житомир.info, проект бюджету участі «Польський цвинтар – історико-культурний музей-заповідник у місті Житомирі» у 2016 році став третім за кількістю голосів та увійшов до 11 проектів, які реалізують за кошти бюджету участі. Разом з 

Фото Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі