Місто

Лідери в галузі якісного будівництва розпочали будівництво у Житомирі

24 October 2017, 09:32

Забудовник ПП «ІМД «Респект» розпочав будівництво житлового комплексу «777» у Житомирі за адресою проспект Миру, 36.

«ІМД Респект» ─ це будівельна компанія, яка планує, будує і реалізує комфортабельні квартири, повністю укомплектовані життєво необхідними зручностями. За 10 років свого існування будівельна компанія зарекомендувала себе як лідер якісного і надійного будівництва. Компанія створила затишні і комфортні новобудови, де сьогодні кожен бажаючий може купити квартиру.

Хмельничани вже оцінили переваги та якість квартир у 4х новобудовах (17 під’їздів), які забудовник вже здав протягом останніх років.

«Я був вражений швидкістю будівництва та його якісним виконанням, дотошно перевірив усю дозвільну документацію, адже знаю, що головне, як збудований дім, його здача, підключення до мереж, безпека і дотримання норм ДБН. Затишний і комфортний дім – це не лише стіни та стеля, а перш за все спокій та безпечність. Я залишився задоволеним», - говорить власник однієї з осель у місті Хмельницькому Олександр.

Забудовник піклується про жителів житлового комплексу, даючи можливість індивідуального перепланування та дозволяючи заощадити жителям на комунальних платежах в ЖК «777» за рахунок якісно освоєних сучасних технологій будівництва, енергозбереження та індивідуального опалення.

Зокрема, стіни будинку будуються з керамічної цегли, утеплені мінватою та оздоблені облицювальною цеглою.

Кожне помешкання має власне автономне опалення, яке постачає двоконтурний парапетний котел. Стіни оселі поштукатурені високоякісною гіпсовою штукатуркою. Особливий акцент при облаштуванні квартир забудовник робить на енергозберігаючих технологіях, використовуючи металопластикові вікна з п’ятикамерним профілем, двокамерним склопакетом та енергозберігаючою плівкою, квартири облаштовані  металічними вхідними дверми. Електропроводка з метою безпеки розводиться поквартирно. Під'їзди обладнані сучасними тихохідними ліфтами, які здатні перевозити до 1000 кг ваги.

При будівництві житлового комплексу «777» врахована безпека жителів будинку: забудовником дотримані усі пожежні норми. Будинок з закритою територією, із затишним дитячим майданчиком на прибудинковій території, передбачене красиве, європейського рівня, облаштування.

Наявна достатня кількість паркувальних місць: відкритих та гаражних боксів.

Місце розташування нового будинку зручне і затишне: поряд знаходяться ліцей, школа та дитячий садок, супермаркет, магазини, кафе, аптеки, поліклініка, банки та інші заклади сфери послуг, що забезпечать комфортне проживання у новобудові від ЖК «777». Прекрасна транспортна розв'язка допоможе дістатися у будь-який район Житомира без пересадок.

Якщо ви бажаєте купити квартиру у новобудові, але не можете сплатити всю суму повністю, ЖК «777» пропонує вигідні умови розстрочки - ви сплачуєте 50% від вартості квартири першим платежем, а далі залишок розподіляється рівними сумами до кінця будівництва. Також Ви можете приєднатися до акції, яка діє до кінця листопада, адже до десятиліття забудовник дарує 10% знижки від вартості квартири, що робить житло більш доступним.

Телефонуйте у відділ продажів за номером 096 339 71 35 або 096 339 70 74.

Пишіть на пошту zbktrisemerki@gmail.com, перегляньте інформацію на сайті imdrespekt.com чи завітайте за адресою: проспект Миру, 36.

Забудовник ПП «ІМД «РЕСПЕКТ» радо вітатиме Вас і допоможе обрати квартиру Вашої мрії!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі