Події

У райцентрі Житомирської області вогонь знищив гараж площею 150 кв. м та три автомобілі

24 October 2017, 10:10

 23 жовтня о 15:04 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в гаражі на території одного з виробничих підприємств м. Коростень.

Про це рятувальників сповістили працівники даного виробництва, - інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«Вогнем повністю була охоплена будівля гаража площею 150 кв. м та існувала загроза розповсюдження полум’я на розташоване впритул виробниче приміщення площею біля 2000 кв. м. Враховуючи пізній виклик, велику площу загоряння та загрозу розповсюдження вогню, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів. Спільними зусиллями 4-х відділень вогнеборців пожежу вдалося локалізувати вже о 15:18, ліквідація ж відбулася о 18:00. Вогнем знищено будівлю гаражу та 3 автомобілі, що знаходилися всередині. Загиблих і травмованих не має», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби ДСНС у Житомирській області, під час ліквідації пожежі рятувальники винесли на зовні 3 ємкості з бензином по 20 л кожна та не допустили розповсюдження пожежі на зазначене виробниче приміщення, що залишилося неушкодженим.

«Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 17 рятувальників та 4 одиниці пожежної техніки. Наразі остаточні обставини події встановлюються фахівцями», - зазначають рятувальники.

Фото рятувальників

Як повідомляв Житомир.info, 2 червня, о 4-й ранку, по вулиці Хлібній у Житомирі горів гараж з автомобілем усередині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі