Події

Одну з дівчат, яка брала участь у звірячому побитті неповнолітньої в Малині, суд узяв під варту

24 October 2017, 20:27

24 жовтня Малинський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою одній особі, підозрюваній у побитті неповнолітньої у Малині. Також вирішується питання про подання клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою іншим трьом співучасникам злочину.  

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області

«У ході досудового слідства установлено, що у м. Малині, під час спільного розпивання спиртних напоїв групою осіб, між однією підозрюваною та потерпілою на грунті особистих неприязних стосунків виник конфлікт, під час якого вона жорстоко побила неповнолітню, аж до втрати свідомості. Після цього вона та ще троє місцевих жителів залишили потерпілу у небезпечному для життя стані, біля сміттєзвалища, а самі втекли», – йдеться у повідомленні.

17-річна дівчина, яку в ніч з 17 на 18 жовтня побили та покинули на призволяще друзі, сьогодні померла у лікарні.

У зв’язку із смертю потерпілої, дії підозрюваних перекваліфіковано за статтями Кримінального кодексу України, якими передбачено більш суворішу відповідальність за вчинений злочин.

За інформацією прокуратури, наразі триває досудове розслідування, яке проводить Малинське відділення поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 24 жовтня в малинській лікарні померла 17-річна дівчина, яку в ніч з 17 на 18 жовтня побили та покинули на призволяще друзі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі