Місто

У Житомирі біля «Глобал UA» хочуть з 1 грудня влаштувати зимовий ярмарок

26 October 2017, 16:08

Влада Житомира хоче погодити ПАТ «Житомирський меблевий комбінат» проведення ярмарку біля ТРЦ «Глобал UA» з 1 грудня по 10 березня.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований 26 жовтня на сайті міської ради.

«Розглянувши звернення приватного акціонерного товариства «Житомирський меблевий комбінат» від 04.09.2017 № 1189, відповідно до пп. 8 п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив погодити приватному акціонерному товариству «Житомирський меблевий комбінат» проведення ярмарку з правом залучення підприємств та організацій різних форм власності без права реалізації алкогольних напоїв з 01 грудня 2017 року до 10 березня 2018 року з 09.00 год. до 21.00 год. за адресою: вул. Київська, 77, згідно із схемою місць розміщення тимчасових споруд, наданою організатором ярмарку, що додається», - зазначається у проекті рішення.

Відповідно до схеми, шість будиночків для зимового ярмарку хочуть розмістити вздовж вулиці Київської.

Нагадаємо, минулого року ПАТ «Житомирський меблевий комбінат» звертався до міськвиконкому з аналогічною пропозицією: проект рішення був опублікований на сайті міської ради 24 листопада, виконком проголосував за погодження проведення ярмарку з грудня по 10 березня на засіданні 22 грудня.

Як повідомляв Житомир.info, три роки поспіль на житомирському майдані Корольова організовували Різдвяний ярмарок

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі