Місто

Активні вихідні у Житомирі: наукові пікніки, футзал і тренінги для тих, хто хоче вступити в «Пласт»

26 October 2017, 18:02

Активні вихідні у Житомирі: 28-29 жовтня жителі міста зможуть побувати на тренінгах і семінарах «Пласту», подивитися на роботів в агроуніверситеті та підтримати свою команду на змаганнях з футзалу.

Про це у коментарі Житомир.info розповіла очільниця управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

«У суботу та неділю у нас активна програма з громадською організацією «Пласт». Станиця «Пласт-Житомир» буде проводити дуже цікаві семінари, інформаційні тренінги для всіх бажаючих, хто хоче вступити до лав «Пласту», стати адміністратором або для батьків, які хотіли б віддати своїх дітей у скаути. Це нова, можливо, тема для Житомира. Хоча ми її підтримуємо роками, але багато людей не знають, що таке «Пласт». Тож для того, щоб трохи привідкрити секрети скаутів, впродовж двох днів будуть ці тренінги», – повідомила Ірина Ковальчук.

Детальніше про подію можна прочитати тут:

Подивитися на робототехніку  можна буде 28 жовтня з 12.00 до 15.00 в Житомирському національному агроекологічному університеті, відвідавши «Наукові пікніки».

«Вони будуть проходити вперше в нашому місті в такому форматі. Залучено багато громадських організацій. Будуть досліди з хімії, буде багато лекцій цікавих. Вхід вільний для усіх охочих – від маленького до старшого. Кожен знайде собі щось цікаве – чи-то майстер-клас, а чи лекцію або просто подивитися на роботів», – розповіла очільниця управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Тих, хто цікавиться футболом та футзалом, запрошують 28 жовтня у «Динамо» та 29 жовтня у «ФОК». Розклад матчів Чемпіонату Житомира на вихідні можна подивитися тут.

Більше інформації про заходи та анонси подій, які відбудуться 28-29 жовтня шукайте на сторінці управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради у Facebook.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі