Події

У Коростені рейсовий автобус в’їхав у «Славуту», а під Житомиром не розминулися дві вантажівки

27 October 2017, 12:37

У Коростені рейсовий автобус в’їхав у «Славуту», водій якої зупинився, щоб пропустити людей на пішохідному переході. З пасажирів автобуса ніхто не постраждав, але травми отримав водій легковика.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Житомирській області 27 жовтня.

«У м. Коростені ДТП сталась 26 жовтня близько 7.30. За попередньою інформацією, водій маршрутного автобуса «Рута», що прямував до м. Житомира, 39-річний житель обласного центру, рухаючись вулицею міста, допустив зіткнення з автомобілем «ЗАЗ Славута» під керуванням 51-річного жителя Коростенського району, який у цей час зупинився, пропускаючи людей на пішохідному переході. У результаті ДТП водій автомобіля «ЗАЗ» отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв. Ніхто з пасажирів мікроавтобуса «Рута» не постраждав, вони продовжили подорож іншим транспортним засобом», – йдеться у повідомленні.

У поліції також інформують про ДТП, яка сталася у Житомирському районі, внаслідок якої постраждав водій фури.

«Цієї ж доби близько 18.40 на 157 км автодороги Київ-Чоп в с. Березівці водій вантажного автомобіля «Renault Magnum», 68-річний житель Волинської області, здійснюючи рух заднім ходом, зіткнувся з вантажівкою «DAF» під керуванням 40-річного жителя Дніпропетровщини, який стояв позаду»,  – інформують у ГУНП.

У результаті ДТП водій автомобіля «DAF» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до травмпункту. Нині правоохоронці з’ясовують обставини події.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 26 жовтня поблизу Житомира житель Молдови на Volkswagen збив пішохода.

 

Фото поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі