Місто

У Житомирі можна записатися до лікаря онлайн, але поки сервіс «Поліклініка без черг» працює в тестовому режимі

27 October 2017, 13:03

У тестовому режимі в Житомирі запрацював проект «Поліклініка без черг». Записатися самому або записати свою дитину до потрібного спеціаліста тепер можна он-лайн або через термінал.

Начальник управління охорони здоров’я Марія Місюрова зауважує, що така система є дієвим інструментом поліпшення якості послуг, що надаються медичними закладами міста. Про це пише сайт Житомирської мерії.

«Сервіс «Поліклініка без черг» дозволяє формувати електронну чергу, записуватися до лікаря через інтернет в «особистому кабінеті», а головне підібрати собі зручний час для відвідування поліклініки. Також ця система передбачає ведення обліку кількості пацієнтів, які закріплені за конкретним лікарем. Наразі, з метою забезпечення злагодженої роботи «Поліклініки без черг», система працює у тестовому режимі, але житомиряни вже можуть записатися до лікаря за допомогою цього сервісу», - зазначає Марія Місюрова.

Житомир.info вже спробував потестувати новий сервіс, а також дізнався у начальника управління охорони здоров’я міськради Марії Місюрової, як швидко повноцінно запрацює система.

«Записавшись за онлайн-системою ви приходити в поліклініку і йдете в реєстратуру за карточкою, вони там також перепровіряють, чи дійсно ви записані в певний час до лікаря. Якщо ви тестили сервіс, то могли переконатися на скільки це зручно. Наразі у нас проходять всі організаційні роботи, і десь за 2-3 тижні сервіс запрацює в повному режимі. У поліклініках є вся необхідна інформація для пацієнтів, а також встановлюються термінали за допомогою яких житомиряни також зможуть записатися до лікаря. Графік прийому до лікарня буде оновлюватися щоп’ятниці», - сказала Марія Місюрова.

Записатися на прийом до лікаря можна тут.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці серпня 2017 року в поліклініці на Вітрука встановили та почали тестувати термінал, за допомогою якого житомиряни зможуть зареєструватися на прийом до лікаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі