Економіка

Житомирська область демонструє найкращі показники зростання зарплат, - КМУ

27 October 2017, 13:45

Показник середньої номінальної заробітної плати в Україні у вересні становив 7351 грн, що у 2,3 разу більше встановленої з січня поточного року мінімальної зарплати і на 37,2% більше показника вересня минулого року.

Про це 27 жовтня повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Як свідчать дані Державної служби статистики України, в річному вимірі найбільше зросли зарплати працівників освіти (57,9%), охорони здоров’я (45%), військових (69,3%). Ріст зарплат промисловості становив в середньому 29%, порівняно з вереснем минулого року, і це також в 2,5-3 рази перевищує показник мінімальної зарплати. У регіональному розрізі позитивний тренд зростання зарплат демонструють всі регіони України, а найкращі показники – в Києві, Вінницькій, Волинській, Житомирській, Дніпропетровській, Львівській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій областях», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, за даними статистики, за рік у Житомирській області заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій зросла на 42,7% і в липня цього року середня зарплата становила 6085 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі