Місто

На відкритті торговельного комплексу «Ринг» в Житомирі встановлять рекорд України

27 October 2017, 15:45

Товари для дому, різноманітні смаколики, атракціони та розваги для дітей - в Житомирі 27 жовтня відкрився торговельний комплекс «Ринг». На площі в 5 гектарів покупці можуть знайти товар на будь-який смак і, що найважливіше, за доступною ціною. Власник комплексу переконаний: необхідність відкриття подібного майданчику, який би об’єднував виробників та підприємців, назрівала вже давно.

«Цього потребувала Житомирська область. Саме такого формату торгівлі. Тому що є дуже багато виробників, у яких немає можливості виставити себе, показати свою якість, можливості продавати, можливості заробити. Якщо подивитися, то це добре і для людей, і для виробників. Слово «Ринг» саме підказує, що конкуренти будуть збивати ціни. Коли ціни знижуються – це реально добре для покупця. Від звичайного роздрібного магазину, який знаходиться в місті, в радіусі кілометра, п'ятисот метрів, різниця в ціні від 30% до 45%. Я думаю, що для покупців це буде цікаво і ми побачимо всіх житомирян тут», - переконаний власник торговельного комплексу «Ринг» Георгій Кварацхелія.

Перед офіційним відкриттям комплекс освятили представники духівництва. Після цього гості свята перерізали символічну червону стрічку та офіційно запросили усіх клієнтів. Впродовж дня святкового відкриття на житомирян чекають подарунки, розіграші, встановлення рекорду. Закінчиться свято грандіозним гала-концертом.

«Сьогодні житомиряни та наші гості встановлюють величезний рекорд Книги рекордів України. Це найдовший шашлик в Україні. Аж цілих 220 метрів. Ви можете побачити, що ми готуємо найдовший шашлик в Україні. Запрошуємо скуштувати цей шашлик, а також зафіксувати рекорд. Крім цього в нас буде відбуватись грандіозний концерт. Ну, і звісно, подарунки для усіх наших гостей. Обіцяємо вам неймовірну атмосферу», - запрошує ведучий свята відкриття торговельного комплексу «Ринг» Павло Легенчук.

Організатори та представники торговельного комплексу запрошують усіх житомирян впродовж дня відвідати свято відкриття та обіцяють приємну атмосферу та гарні враження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі