Влада

На фасаді житомирської школи хочуть встановити меморіальну дошку полковнику Юрію Возному, який загинув на Донеччині

27 October 2017, 16:19

На фасаді житомирської школи №16 планують встановити меморіальну дошку полковнику СБУ Юрію Возному, який загинув на Донеччині.

Проект рішення виконавчого комітету «Про надання згоди ініціативній групі мешканців міста на встановлення меморіальної дошки Возному Юрію Віталійовичу» опублікований на сайті Житомирської міськради 27 жовтня 2017 року.

«Розглянувши звернення ініціативної групи мешканців міста Житомира про надання згоди на встановлення меморіальної дошки Возному Юрію Віталійовичу, який загинув під час виконання бойового завдання в зоні проведення антитерористичної операції, на фасаді будівлі Житомирської загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 16 по вулиці Тараса Бульби-Боровця, 15, з метою гідного вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, враховуючи згоду навчального закладу на встановлення цієї дошки, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 23.09.2015 № 998-р «Про заходи з увічнення пам’яті захисників України на період до 2020 року», ст.ст. 10, 21 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: Надати згоду ініціативній групі мешканців міста на встановлення меморіальної дошки, присвяченої пам’яті Возного Юрія Віталійовича, на фасаді будівлі Житомирської загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 16 по вулиці Тараса Бульби-Боровця, 15 в місті Житомирі», - йдеться у проекті рішення.

Згідно з проектом рішення ескіз меморіальної дошки має бути погоджений в департаменті містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради.

Нагадаємо, 30 червня 2017 року президент України попрощався з українськими воїнами, які загинули від рук терористів – полковником Головного управління розвідки Міністерства оборони Максимом Шаповалом та полковником СБУ з Житомира Юрієм Возним.

Як повідомляв Житомир.info, у середу, 28 червня, у Костянтинівському районі Донецької області підірвали автомобіль із працівниками Служби безпеки України, загинув полковник з Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі