Події

У Житомирській області чоловік після сварки підпалив хату своєї коханої

28 October 2017, 11:30

У селі Мала Волиця Чуднівського району чоловік підпалив хату своєї співмешканки. Таким чином він помстився коханій за сварку. За вчинене йому може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Житомирській області 28 жовтня.

«Близько 21 години 26 жовтня до Чуднівського відділення поліції надійшлоповідомлення про загоряння будинку у с. Малій Волиці, в якому проживає 22-річна місцева жителька. Молода господиня припустила чиюсь причетністьдо пожежі. За таких обставин на місце події прибули рятувальники та слідчо-оперативна група поліції. Після ліквідації загоряння виявилося, що вогоньповністю знищив вкритий шифером дах будинку», – йдеться в повідомленні.

Господиня розповіла поліцейським, що підозрює у підпалі свого співмешканця, з яким посварилася напередодні і вигнала.

«Перевіряючи ці відомості, поліцейські виявили 30-річного чоловіка у нетверезому стані в оселі іншої жительки цього ж села. Про нього самого відомо, що він приїхав сюди з іншого населеного пункту і до певного часу проживав у будинку потерпілої», – розповів начальник Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

За інформацією поліції, спочатку чоловік заперечував свою причетність до підпалу навіть всупереч словам свідків. Однак, врешті заплутався у власних словах і визнав провину. Мовляв, під дією алкоголю згадав про суперечку та образи і вирішив таким чином помститися.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) ККУ. За чиннимзаконодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волістроком від 3 до 10 років.

Як повідомляв Житомир.info, 10 вересня в селі Ярунь Житомирської області чоловік підпалив хату та повісився в садку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі