Події

В Олевську поліцейські затримали скупників бурштину з Миколаївщини і вилучили каміння на 10 тис. грн

29 October 2017, 11:23

28 жовтня поліцейські Управління захисту економіки в області затримали у лісовому масиві на околиці Олевська двох жителів Миколаївщини, які займались скуповуванням бурштину.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Житомирській області 29 жовтня.

«Підозріле скупчення людей у лісовому масиві поліцейські рейдової групи помітили близько 22.00. Поспостерігавши певний час за чоловіками, які зосередились довкола дерев’яного столу, облаштованого на галявині, оперативники упевнились, що відбувається скуповування бурштину. Відтак на місці події було затримано двох чоловіків, які й проводили незаконні закупки. Як згодом з’ясували працівники слідчо-оперативної групи Олевського відділення поліції, обоє є жителями Миколаївщини, 31 та 34 років»,  – йдеться у повідомленні.

На місці події вилучили пакети з камінням на загальну суму близько 10 тисяч гривень, електронні ваги та інші речі, що можуть бути доказами протиправної діяльності.

«За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. Чоловікам може загрожувати покарання від піврічного арешту до позбавлення волі терміном до 3 років», – інформують у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2017 на околиці Олевська поліцейські затримали «на гарячому» двох скупників бурштину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі