Події

Поліція шукатиме червону Audi, яка у Житомирі збила велосипедиста та зникла з місця ДТП

30 October 2017, 14:15

Близько 11.00 30 жовтня на розі вулиць Львівської та Небесної Сотні у Житомирі автомобіль Audi збив велосипедиста і зник з місця ДТП.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав сам потерпілий Андрій Гординчук.

«Сьогодні близько 11:00 побував в своїй першій аварії. Їхав по вулиці Небесної Сотні в бік вул. Грушевського, по велосипедній доріжці. На перехресті вул. Львівська та Небесної Сотні в мене врізалась автівка червоного кольору марки АУДІ номера 1174. Зі мною все ок, я якимось чином приземлився на ноги і уникнув жодних травм. На жаль водій автівки зник з місця транспортної пригоди. Якщо хтось побачить червоне Ауді з пошкодженим переднім бампером номерами 1174, передайте мої вітання)», – написав чоловік.

У Патрульній поліція Житомира інформацію про ДТП підтвердили.

«Поліцейські прибули на місце ДТП, відібрали пояснення у громадянина. Надалі ці документи будуть передані сектору розшуку та дізнання відпрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції, котрий безпосередньо займається дорожньо-транспортними пригодами з уїздом. Тобто, вони знайдуть автомобіль, встановлять особу, яка ним керувала, і будуть тоді вже оформлювати протокол», – повідомив речник Патрульної поліції Житомира Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 26 жовтня у Житомирському районі юнак на Volkswagen насмерть збив велосипедиста.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі