Події

Житомирянин за місяць обікрав 5 автомобілів та «угнав» кілька велосипедів

1 November 2017, 11:41

У Житомирі поліцейські викрили автомобільного злодія.

Про це Житомир.info 1 листопада повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«31 жовтня розшуківці кримінальної поліції Житомирського відділу встановили причетність 28-річного жителя обласного центру до щонайменше 5 крадіжок з автомобілів житомирян. Також чоловік підозрюється у кількох викраденнях велосипедів», - повідомляє поліція.

Усі факти, причетність підозрюваного до яких встановили поліцейські, сталися упродовж жовтня, - уточнює відділ комунікації.

«На початку місяця чоловік поцупив вартісний велосипед, залишений власником поблизу приміщення місця роботи на вул. Пушкінській обласного центру. У ніч з 4 на 5 жовтня крадій пошкодив автівку ЗАЗ 110307, з якої викрав автомагнітолу, акумуляторну батарею та запасне колесо. А ще за кілька днів зняв акумуляторні батареї з двох ВАЗівок просто серед білого дня, користуючись нетривалою відсутністю господарів транспортних засобів», - йдеться в повідомленні.

29 жовтня підозрюваний уночі обікрав автомобіль Citroen Jumpy, забравши автомагнітолу, акумулятор, набір інструментів та інші речі. Лише у названих крадіжках діями чоловіка завдано житомирянам збитку на суму не менше 15 тисяч гривень, - оцінила поліція. Зараз поліцейські шукають місця знаходження викраденого майна.

«За нашою інформацією, частину речей чоловік здав до ломбардів, інші – до пунктів прийому металобрухту. Перевіряється його причетність до інших подібних злочинів», - прокоментував начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

За чинним законодавством, підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 5 років.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно поліція затримала донецьких злодіїв, які обікрали квартиру житомирянина і зникли на Audi з іноземною реєстрацією.

Фото ГУНП

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі