Влада

Підприємець з Вінниці хотів продати Житомирській міськраді прострочені новорічні подарунки

1 November 2017, 16:29

Приватне підприємство хотіло поставити управлінню культури Житомирської міськради 6500 новорічних подарунків, у складі яких були прострочені цукерки.

18 жовтня на сайті електронних закупівель Prozorro управління розмістило оголошення про бажання придбати 6500 новорічних подарунків. Поставити цукерки виявили бажання 4 підприємства: ТОВ «Майстерня солодких подарунків», ТОВ «Т.В.К.Сервіс», ПП «ТД"Солодкий Світ"», ТОВ «ТД"Житомирські ласощі"».

Аукціон відбувся 27 жовтня. За його результатами, ТОВ «Майстерня солодких подарунків» програло у ціні, запропонувавши поставити подарунки за 188,5 тис. грн, пропозиції ПП «ТД "Солодкий Світ"» і ТОВ «ТД "Житомирські ласощі"» відхилили, а житомирське ТОВ «Т.В.К.Сервіс» нині очікує рішення від управління культури.

Відповідно до протоколу засідання тендерного комітету від 1 листопада, ТОВ «ТД "Житомирські ласощі"» самі передумали продавати цукерки – обрахувалися, коли подавали пропозицію.

Пропозицію ж вінницького підприємства «ТД "Солодкий Світ"», яке запропонувало найнижчу ціну – 138 тис. грн, відхилив замовник. Причиною відмови стало те, що фірма вирішила продати управлінню культури неліквід.

«Учасник надав документи передбачені технічними вимогами замовника не в повному обсязі. Цукерки «Хуторяночка», «Зоряне небо» мають прострочений термін вживання. На цукерки «Кара-Кум», «Вінницький мак», «Веселий гулівер», «Свято наближається» відсутні посвідчення про якість. Надані посвідчення не відповідають торговим маркам цукерок у складі подарунку. Відсутні документи на транспорт. Пакет документів не відповідає вимогам замовника», – йдеться у тексті протоколу засідання тендерного комітету від 30 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі Держпродспоживслужба на понад 59 тис. грн оштрафувала підприємця, який продає іграшки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі