Події

Воював чи не воював: на комісії у Житомирській ОДА побилися бійці «Айдару»

3 November 2017, 16:28

3 листопада на комісії з визнання бійців-добровольців АТО у Житомирській ОДА побилися бійці «Айдару». Під час обговорення кандидатури колишнього побратима думки «айдарівців» кардинально розійшлися.

Про це у коментарі Житомир.info повідомив співголова комісії перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко.

«Ми одне питання обговорили, але відклали його, бо там треба уточнити по документах. Почали розляд другого питання, виникла суперечка між одним із представників комісії і бійцем батальйону «Айдар». Суперечка була з приводу конкретної кандидатури – чи воював він, чи не воював. Розішлися думки кардинально. Декілька разів я намагався це діло зупинити, але перепалка переросла в бійку, то я закрив засідання комісії. Вона не була тривала, але доволі гостра і дійшло до рукоприкладства. Член комісії в нас числиться як воїн-доброволець, як людина, яка воювала, має відповідне посвідчення», – зазначив Крамаренко.

Михайло Сліпченко, якому на минулому засіданні комісії присвоїли статус бійця-добровольця АТО, у коментарі Житомир.info розказав про конфлікт, свідком якого він був.

«Я б не назвав це бійкою. Просто сталося певне непорозуміння між бійцями батальйону «Айдар», яке не вилилося ні в що серйозне. Думаю, що бійці, які брали участь у цьому конфлікті, знайдуть порозуміння в особистих розмовах і все буде нормально. Здоровий глузд має переважати над емоціями. На жаль, зараз такий неспокійний час, що у людей емоції виходять за межі контролю і інколи такі ситуації бувають», – пояснив Сліпченко.

Нагадаємо, 14 липня Житомирська облрада опублікувала проект рішення про порядок визнання бійців-добровольців АТО. Також у Житомирі відбулося перше засідання новоствореної комісії з визнання бійців-добровольців АТО.

Як повідомляв Житомир.info, спільне розпорядження про створення комісія з визнання бійців-добровольців АТО 5 липня 2017 року підписали голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич та голова облради Володимир Ширма. 11 липня відбулося перше засідання новоствореної комісії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі