Події

У Житомирі колишнього та діючого поліцейських, яких «накрили» на торгівлі наркотиків, взяли під варту з правом внесення застави

6 November 2017, 14:17

У Житомирській області чотирьох осіб, підозрюваних в організації міжрегіонального каналу постачання наркосировини, взято під варту з правом внесення застави.

Про це інформує прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Слідчий відділ прокуратури Житомирської області продовжує розслідування кримінального провадження за фактом незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, серед яких - колишній начальник ВБНОН Житомирського міськвідділу УМВС України в Житомирській області. У ході досудового розслідування чотирьом особам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. У п’ятницю, 3 листопада 2017 року, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомир чотирьох підозрюваних в налагодженні міжрегіонального каналу постачання наркосировини взято під варту з правом внесення грошової застави. Зокрема, екс-керівнику правоохоронного підрозділу та одному з учасників групи визначено грошову заставу у розмірі 500 тис грн, іншим двом підозрюваним – у розмірі 128 тис грн та 100 тис грн», - йдеться у повідомленні.

Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв Житомир.info, 3 листопада правоохоронці у ході досудового розслідування зазначеного кримінального провадження, провели санкціоновані обшуки у м. Житомир та Львівській області, під час яких вилучено майже 60 кг речовини, схожої на наркотичний засіб – макову соломку, майже 2 тис медичних шприців із залишками рідини, а також 26 тис доларів США та майже 70 тис грн. Організували канал постачання колишній та діючий поліцейські.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі