Місто

На Київській у Житомирі буде ще більше реклами і може з’явитися телеекран на фасаді

6 November 2017, 17:06

Влада Житомира хоче надати дозвіл на розміщення реклами, зокрема – 11 лайтпостерів на вул.Київська, але з умовою встановлення зупинок.

Проект рішення виконкому про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами 6 листопада опублікований на сайті міської ради.

«Розглянувши заяви розповсюджувачів зовнішньої реклами щодо надання  дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі відповідно до  законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про рекламу», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», рішень виконавчого комітету Житомирської міської ради від 11.03.2010 № 168 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі», від 22.12.2016 № 1164 «Про затвердження Архітектурно-художньої концепції зовнішнього вигляду вулиць і територій міста Житомира», виконавчий комітет міської ради вирішив надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі  суб’єктам господарювання згідно з додатком 1 – терміном на 5 років», - зазначається у проекті рішення.

Виконком планує дозволити встановити на Київській рекламну вивіску на фасаді, дві дахові конструкції, телеекран на фасаді та 11 лайтпостерів з улаштуванням павільйону зупинки громадського транспорту.

Цим ще рішенням виконком планує відмовити в надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами двом ФОП «у зв’язку з тим, що оформлення поданих документів не відповідає встановленим вимогам, непогодженням власником місць розташування засобів зовнішньої реклами». Відмовити хочуть: фізичній особі-підприємцю Голованову Михайлу Олександровичу за адресою вул. Велика Бердичівська, 54 (щит на фасаді будинку); фізичній особі-підприємцю Оселедчуку Миколі Миколайовичу за адресою майдан ім. С.П.Корольова, 10 (лайтпостер, що стоїть окремо, №2).

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2012 року рекламному агентству «Стар» надали дозвіл на встановлення 13 лайтпостерів на вул.Київська. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі