Влада

За капремонт п’яти вулиць з гарантією на 3 роки міськрада в Житомирській області заплатить13,7 млн грн

6 November 2017, 17:12

На ремонти доріг, вулиць та провулків у місті Олевську цьогоріч виділили майже 17 мільйонів гривень. За ці кошти мали б капітально відремонтувати 5 та зробити ямковий ремонт 17 вулиць.

Про це у відповідь на запит журналіста Житомир.info повідомила Олевська міська рада.

«Проводиться капітальний ремонт вулиць (асфальтування): - вул. Київська, вул. 40 років Перемоги, вул. Володимирська, вул. Свято-Миколаївська, вул. Льонозаводська. Проведений поточний (ямковий) ремонт вулиць: - вул. Промислова, вул. Свято-Миколаївська, вул. Житомирська, вул. Княгині Ольги, вул. Свято-Воздвиженська, вул. Пушкіна, вул. Київська, вул. Богдана Хмельницького, вул. Олевської Республіки, вул. Покальчука, вул. Московська, вул. Ковпака, вул. Привокзальна, вул. Набережна, вул. Герцена, вул. Січових Стрільців, вул. Олексія Береста», – повідомляє міська рада.

У відповіді на запит журналіста Житомир.info також зазначили, що запланували провести вирубки та експертизи якості виконаних робіт.

На капітальні ремонти олевських вулиць у 2017 році виділили 13,7 млн грн. Ці гроші розділять між собою  два підрядники – ПАТ «Олевське ШБУ №42» та ПП «Артембуд», прописане в Одесі.

Згідно з інформацією з сайту електронних закупівель Prozorro, за капітальні ремонти по вулицях Володимирській і Свято-Миколаївській ПП «Артембуд» отримає 8,8 млн грн. При чому, ремонт Свято-Миколаївської триватиме  і в 2018 році.

Відповідно до договорів, укладених на ці об’єкти, гарантійний строк експлуатації дорожнього покриття усього 3 роки.

Договорів, які Олевська міська рада укладала з ПАТ «Олевське ШБУ №42» на ремонти Київської, 40 років Перемоги та Льонозаводської, на сайт Prozorro не викладали. З оголошення про проведення електронної закупівлі відомо лише, що за ці роботи підприємство отримає близько 2,6 млн грн. Воно ж займеться усіма поточними ремонтами по місту, за які отримає 2,9 млн грн.

Нагадаємо, Малинська міська рада уклала договори на капітальні ремонти асфальту з гарантією всього на 1 рік.

Як повідомляв Житомир.info, майже 10 мільйонів гривень за ремонти доріг у Новограді-Волинському розділять КП та фірма депутата міськради від БПП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі