Події

У селі Житомирської області 45-річна жінка отруїлася консервованими грибами

8 November 2017, 11:03

У селі Громада Любарського району Житомирської області госпіталізували 45-річну жінку через отруєння консервованими грибами.

Про це повідомляє сайт ЛюбарOnline з посиланням на Любарське районне відділення лабораторних досліджень Романівського міжрайонного відділу ДУ «Житомирський ОЛЦ МОЗ України».

«31 жовтня до відділення реанімації та інтенсивної терапії Любарської ЦРЛ в терміново була госпіталізована 45-річна жителька села Громада, яка в той же день вживала перероблені консервовані гриби «рядовки», які збирала в лісосмузі поблизу селища. 6 листопада жінку виписали з лікарні, так як завдяки вчасному та кваліфікованому лікуванню її життю та здоров’ю нічого не загрожує. За три останні роки це перший випадок отруєння грибами на Любарщині, який клінічно підтверджений», - зазначається на сайті.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 11 жовтня в Житомирській області, з початку року, було зареєстровано 12 випадків отруєння грибами в побуті з 19-ма потерпілими, серед яких 5 дітей віком до 17 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі