Економіка

Платники ЄСВ Житомирської області вже перерахували 3,1 млрд грн, які підуть на соцвиплати

9 November 2017, 09:53

З початку року платники єдиного внеску Житомирської області перерахували 3,1 мільярда гривень. У порівнянні з січнем-жовтнем минулого року бюджет додатково отримав 0,9 мільярда  гривень.

Про це повідомляє прес-служба ДФСу Житомирській області.

«Зокрема, у жовтні ц.р. надійшло єдиного внеску у сумі 340,3 млн грн, темп надходжень до минулорічного показника складає 144,0 відсотка. Єдиний внесок є основним джерелом соціальних виплат на фінансування державних гарантій для незахищених верств населення. Позитивну динаміку у надходженнях ЄСВ вдалося досягти завдяки систематичній двосторонній співпраці з роботодавцями щодо підвищення рівня оплати праці»,  – повідомляють у ДФС.

За інформацією фіскальної служби, своєчасна сплата єдиного внеску гарантує громадянам право на соціальний захист на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, пенсійне забезпечення та інші виплати.

Нагадаємо, протягом січня-жовтня поточного року до зведеного бюджету від платників Житомирщини надійшло 6,3 млрд грн, що на 1,7 млрд грн, або на 36,3% більше відповідного періоду минулого року.

Як повідомляв Житомир.info,  за 10 місяців жителі Житомирської області перерахували до бюджету близько 237 млн грн військового збору.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі