Суспільство

ПриватБанк знову знизив ставки на авто у кредит

9 November 2017, 13:04

Авто у розстрочку із ПриватБанком стало ще доступнішим для житомирян. Банк знизив процентні ставки на нові та вживані авто.

Отримати комфортну машину можна під 18% річних на нові авто і під 23,9% річних для вживаних авто. Тобто ставки стали нижчими на 3% по нових авто і на 4% по авто з пробігом.

Угода укладається на термін від 12 до 60 місяців. Комісія - 0%. Перший внесок - від 10% від вартості автомобіля. На вживані автомобілі при авансі від 25% оформлення страхування «Каско» - за бажанням клієнта.

«Автомобіль у розстрочку став доступним жителям Житомирської області цього літа. Причому купити авто можна як вживане, так і нове, як в автосалонах, так і на популярних інтернет-майданчиках. Рішення щодо розстрочення буде готове за 1-2 хвилини», - розповів керівник Бізнесу «Споживче кредитування» Житомирського РУ ПриватБанку Олександр Торчук.

Крім того, ПриватБанк бере на себе турботи, пов’язані з оформленням документів у РСЦ, що значно полегшує процедуру купівлі авто для клієнтів.

Придбати вживане авто у розстрочку можуть як клієнти ПриватБанку, так й інші бажаючі житомиряни.

Програма поширюється на нові автомобілі, вартість яких не перевищує 800 тис. гривень, та на вживані авто з пробігом вартістю до 600 тис. грн. Перший внесок має становити від 10%.

Детальніше про ставки та умови оформлення авто у лізинг - за посиланням.

Прес-служба ПриватБанку

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі