Влада

Поліція хоче повернути Житомиру ділянку з дитсадком і будувати багатоповерхівку біля Старого бульвару

9 November 2017, 13:36

Поліція хоче повернути місту земельну ділянку з колишнім дитсадком по провулку 1-му Гоголівському, а натомість отримати землю по вулиці Велика Бердичівська, 34.

Це питання обговорювали на сесії Житомирської міської ради 9 листопада.

«На місці колишньої станції «швидкої допомоги» може стати двопід’їздний 9-поверховий чи 12-поверховий будинок. Прошу підтримати, бо майже 10 років жодної квартири не виділялося для працівників поліції», - сказав Андрій Мамульчик, який представився заступником начальника головного управління Нацполіції в Житомирській області.

Депутати говорили про те, що не варто поспішати, і треба дочекатися рішення Кабміну про передачу майна ГУНП у власність міста.

«Ми можемо зараз починати ремонтувати дитячий садочок? Ні. Тобто, ми не можемо, а вам маємо давати (землю)», - обурювалась голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк.

Врешті, депутати проголосували за рекомендацію до проекту рішення, але «провалили» голосування за проект в цілому – 21 «за».

«Нелогічно… Добре, тоді розглянемо питання на наступній сесії», - підсумував мер Сергій Сухомлин та оголосив перерву у пленарному засіданні.

Нагадаємо, проект рішення сесії про згоду на прийняття у власність територіальної громади Житомира будівель разом із земельною ділянкою за адресою: пров. 1-й Гоголівський, 4 був опублікований на сайті міської ради 23 жовтня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі