Влада

Житомирські прикордонники не пропустили білоруса, який вертався з «ДНР» через Росію

10 November 2017, 14:00

Прикордонники заборонили на 3 роки в’їзд до України громадянину Білорусі, який незаконно відвідував підконтрольну бойовикам територію.

Про це 10 листопада Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«9 листопада в пункті пропуску «Виступовичі» під час здійснення контрольних заходів прикордонники Житомирського загону виявили громадянина Білорусії, який в порушення вимог чинного законодавства відвідував територію Донецької області, непідконтрольну Україні. У ході подальшого з’ясування обставин було встановлено, що іноземець в’їжджав на непідконтрольну територію з метою відвідування родичів своєї знайомої. Перетин кордону здійснював з території Російської Федерації», - інформує прес-служба.

Білоруса не пропустили на територію України й відповідно до законодавства заборонили на 3 роки в’їзд до України.

Як повідомляв Житомир.info, не так давно житомирські прикордонники вилучили в іноземця паспорт, який розшивався для відмітки про перебування в Росії,  а навесні 2017-го в Житомирській області зняли з потягу чоловіка, який їхав на заробітки з паспортом брата.

Фото прес-служби Житомирського прикордонного загону

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі