Місто

ІнБев/НПУ (Житомир/Київ) – ХІТ (Київ). Пряма трансляція гри футзальної Екстра-ліги

12 November 2017, 11:29

У неділю, 12 листопада, у Житомирі ІнБев/НПУ прийматиме столичний ХІТ в рамках 9 туру футзальної Екстра-ліги. Цей поєдинок стане завершальним в І колі змагань.

ІнБев/НПУ (Житомир/Київ) – ХІТ (Київ)

12 листопада 2017 року. Житомир. ФОК – 12.00.

Арбітри: Д. Куций (Харків), Ол. Дуцяк (Дрогобич), М. Подраний (Житомир)

Хронометрист: А. Загоруйко (Житомир)

Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)

Коли ХІТ приїздив минулого сезону в Житомирі на матч тоді ще об’єднаної команди ЛТК/ІнБев/НПУ, то зуміли перемогли на паркеті ФОКу з рахунком 3:0. Але тоді об’єднана команда була трохи іншою. Зараз Валерій Директоренко робить ставку не тільки на молодь, а й на досвід. Також у складі ІнБев/НПУ наразі є два виконавці, які ще нещодавно були гравцями ХІТа - Сергій Шевченко та Максим Войток. Тому, відповідно, з них у цьому поєдинку попит буде трохи вище. Та й самі Сергій та Максим, вочевидь, матимуть серйозний стимул. Відтак господарі спробують покращити статистику особистих зустрічей проти «ХІТа».

Що стосується підопічних Олега Лук’яненка, то їм у Житомирі треба буде грати лише на перемогу, адже прямий конкурент команди - «Сокіл» напередодні розгромив «Продексім» і вирвався вперед по турнірній таблиці. Тепер ХІТу потрібно наздоганяти, а значить перемога над ІнБев/НПУ буде дуже важливою. У той же час гості мають розуміти, що у Житомирі будь-кому важко грати, адже Дзюба та компанія вдома грають дуже натхненно. Та й певні кадрові проблеми у ХІТа ускладнять роботу для тренера.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі