Події

У Бердичеві на пішохідному переході «ВАЗ» збив маму з сином, у дитини відкрита черепно-мозкова травма

13 November 2017, 11:11

Ввечері 12 листопада у Бердичеві автомобіль «ВАЗ» збив матір із сином, які переходили дорогу на пішохідному переході. Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат обласної ради Ігор Романський.

«Щойно з лікарні. Дитинка в реанімації ( відкрита черепно-мозкова травма(( стан стабільний! Мама лежить в ортопедії( струс і ушкоджена нога.) водій вину визнає і хоче допомагати родині», ь – написав чоловік.

У коментарі Житомир.info  депутат розповів подробиці ДТП. Він також зазначив, що постраждалі досі у лікарні, їм надають допомогу.

«Маму поклали в ортопедію поклали. У неї пошкоджена нога, струс головного мозку. Дитині скоро буде 11 років, у нього відкрита черепно-мозкова травма. Він попав прямо на фару. Але, на щастя,  хлопчик стабільний, його збираються переводити з реанімації в звичайну палату. Водій, який це скоїв, здійснював маневр по обгону транспортного засобу на пішохідному переході. В його машині ще була дочка доросла з 4-річним сином», – прокоментував Романський.

У поліції інформацію про ДТП підтвердили. 

«Близько 17.00 по вул. Житомирській в районному центрі водій автомобіля «ВАЗ-2106», 42-річний бердичівлянин, вчинив наїзд на пішоходів, які рухались по нерегульованому пішохідному переходу. Унаслідок ДТП травми отримала 29-річна жінка та її 10-річний син. Їх було госпіталізовано до місцевої лікарні з травмами різного ступеню тяжкості», – повідомляють у поліції.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області інформують про ще одну ДТП, яка сталася того ж вечора у смт Гришківцях.

«Цього ж дня близько 17.45 в смт Гришківцях Бердичівського району водій автомобіля «АЗЛК 2140», 26-річний місцевий житель, скоїв наїзд на пішохода, 56-річну бердичівлянку, яка рухалась по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до травматологічного відділення міської лікарні», – йдеться у повідомленні.

Відомості про обидві події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. 

Як повідомляв Житомир.info, 12 листопада у Житомирі на вулиці Київській автомобіль збив жінку, яка переходила дорогу.

Фото «Наш Бердичів»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі