Влада

Начальник ГУНП у Житомирській області розповів про зниклого підлітка та 73 ДТП за тиждень

13 November 2017, 12:30

Минулого тижня поліцейські Житомирської області розшукали 13-річного хлопця, який пішов з дому через непорозуміння з близькими.

Про це начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко 13 листопада написав на своїй сторінці у Facebook.

«…Особлива наша увага до подій з дітьми. 10 листопада у Ружинському районі вкотре пішов з дому 13-річний підліток. Хлопець має певні проблеми із здоров’ям, що і пояснює його поведінку. За словами рідних, він пішов до спортивної школи близько 16 години у п’ятницю і не повернувся. Коли самостійні пошуки сім’ї не дали результату, батьки звернулися до поліції. Знайшли хлопця у райцентрі, близько 12.00 у суботу. Він безцільно блукав селищем, нарікаючи на непорозуміння з близькими. Нині дитина у безпеці… Загалом за період з 6 по 12 листопада зареєстровано 73 автопригоди і кожна третя з них з потерпілими. Від отриманих травм загинуло 7 людей та 29 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості», - написав Вячеслав Печененко.

Також керівник ГУНП у Житомирській області написав про дорожню пригоду, яка сталося 12 листопада у Бердичеві, де під колеса ВАЗівки потрапив 10-річний житель райцентру, який разом з матір'ю переходив дорогу на пішоходному переході. У своєму пості Вячеслав Печененко згадав і ДТП на автодорозі Новоград-Волинський-Баранівка, де 36-річний житель Рівенської області, керуючи автомобілем «Мерседес Спрінтер» не впоравшись з керуванням транспортним засобом, з’їхав з дороги в кювет, де здійснив зіткнення з деревом. У результаті на місці пригоди загинуло двоє молодих жінок, пасажирок авто, водія та ще одного пасажира було госпіталізовано до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Як повідомляв Житомир.info, працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП у Житомирській області провели на території Бердичівського району спецоперацію і перекрили канал надходження наркотичних засобів до місцевих виправних колоній.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі