Влада

Перед призначенням на посаду заступника мера Житомира Кондратюк «згадав» про фірму дружини

13 November 2017, 16:33

За добу до того, як депутати погодили призначення Сергія Кондратюка на посаду заступника мера Житомира, він вніс правки в свою декларацію.

Нагадаємо, декларацію кандидата на посаду заступника мера Кондратюк опублікував в Єдиному державному реєстрі декларацій 2 листопада. А 8 листопада в реєстрі з’явилася виправлена декларація кандидата. 

Відмінність полягає лише в одному: з’явилася інформація в розділі 9 «Юридичні особи, кінцевим бенефіціарним власником (контролером) яких є суб’єкт декларування або члени його сім’ї». Зазначається, що дружина новопризначеного заступника мера є власником ТОВ «Енергостандарт», яке займається монтажем водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування.

Цікаво, що 16 березня цього року Сергій Кондратюк, тоді ще начальник Управління архітектурно-будівельного контролю Житомирської міської ради, публікував свою декларацію за 2016 рік і там теж відсутня інформація про фірму дружини.

Про фірми та організації, пов’язані із мером Житомира та його заступниками, читайте тут 

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 9 листопада за звільнення Олександра Фещенка з посади заступника мера проголосували 28 депутатів, за призначення на його місце Сергія Кондратюка – 34. Дружина Фещенка є власницею ПрАТ «Житомирське шляхово-будівельне управління №19», яке за бюджетні кошти ремонтує асфальтне покриття у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі