Події

У райцентрі Житомирської області ВАЗ насмерть збив жінку та втік з місця ДТП

14 November 2017, 10:33

13 листопада до поліції Житомирської області надійшло повідомлення про виявлення на вулиці тіла жінки. На місці події поліцейські з’ясували, що її збив автомобіль, водій якого, не зупиняючись, поїхав геть. Розшуківців становили керманича ВАЗівки.

Про це інформує прес-служба головного управління Нацполіції у Житомирській області.

«Подія сталася близько 18.45 на вул. Стиртенській, поблизу будинку №14, селища Черняхова. Водій автомобіля, рухаючись у напрямку виїзду з селища, скоїв наїзд на жінку, яка знаходилась на дорозі. У результаті потерпіла отримала тілесні ушкодження, несумісні з життям. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби ГУНП, працівники поліції на місці події вилучили низку речових доказів та слідові інформацію, що допомогла ідентифікувати транспортний засіб, водій якого з місця пригоди зник. Нині знайдено і авто, і керманича, як з’ясувалось місцевого жителя. За словами чоловіка, жінка раптово з’явилась на проїзній частині дороги. Триває подальше з’ясування обставин події. За чинним законодавством подібні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 12 листопада у Житомирі на вулиці Київській ВАЗ збив жінку, яка переходила дорогу. У жінки діагностували гематома тім’яної правої області та забій правого стегна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі