Місто

Директор житомирського Центру захисту тварин розповіла про збільшення «усиновлених» безпритульних псів та чіпування

14 November 2017, 14:39

 У Житомирі за останній місяць до Центру захисту тварин звернулися 8 місцевих жителів, які виявили бажання взяти до себе в родину безпритульних псів.

Про це у коментарі Житомир.info розповіла директор КП «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради Олександра Мельник.

«За останній місяць прилаштували 8 тварин, у вересні було лише 4. Прочіповано 165 песиків, з яких 15 домашніх. Ми почали надавати платні послуги зі стерилізації господарських песиків і котиків. Послуга коштує  в середньому 400 грн в залежності від виду (котик, пес) та статі тварини. На сьогоднішній день 7 платних послуг затверджено для надання. Ще закупили нові аналізатори крові. Наразі розробляємо для затвердження ціни на платні послуги. І вже з наступного місяця плануємо надавати більш розширений спектр послуг за помірними цінами для домашніх улюбленців, так як підприємство має отримувати прибуток за рахунок платних ветеринарних послуг. Щодо готелю для тварин – зараз житомиряни менше звертаються, так як сезон відпусток в принципі закінчився. Проте, все ж за місяць у ньому були дві тварини», - розповіла Олександра Мельник.

Переглянути фото та інформацію про не прилаштованих безпритульних собак можна тут

Нагадаємо, 25 вересня житомирські патрульні знялися у зворушливій фотосесії, аби допомогти безпритульним собакам знайти дім.

Фото Центру захисту тварин

Як повідомляв Житомир.info,з початку липня 2017 року житомирський КП «Центр захисту тварин» розпочав надавати послуги готелю для домашніх песиків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі