Місто

Житловий комплекс «Домашній» - просто про складне

15 November 2017, 10:07

 Робота на будівельному майданчику житлового комплексу «Домашній» не зупиняється ані на хвилину. По один бік забиваються палі під фундамент для чергового будинку, по інший – вже тривають внутрішні роботи у трьох секціях комплексу, які ввели в експлуатацію іще на початку жовтня. Таким чином, каже директор з маркетингу Володимир Цвіон, потрапивши на будмайданчик люди можуть вже не на паперах, а на власні очі переконатися у якості будівництва на кожному з його етапів.

«Протягом місяця буде введено в експлуатацію друга черга нашого будівництва - це четверта та п’ята секції. Зараз відбувається активна стадія будівництва третьої черги - мурування шостого і п’ятого поверхів, четверта черга - облаштування фундаменту, п’ята черга - вирито котлован і забиваємо палі. В якості матеріалів та застосуванні технологій ви можете пересвідчитися безпосередньо на території житлового комплексу. Ми можемо домовитися про проведення екскурсії житловим комплексом і ви можете пересвідчитися на власні очі в якості виконання робіт і в матеріалах, які застосовуються», - розповідає директор з маркетингу ЖК «Домашній» Володимир Цвіон.

Разом із цим, щоб не затримувати процес підключення квартир до комунікацій, через відсутність ОСББ, при житловому комплексі створили керуючу компанію, яка, власне, і заключає договори з комунальними службами. А як тільки мешканці створять ОСББ, каже Володимир Цвіон, керуюча компанія передасть укладені договори на них.

«Мета управляючої компанії у тому, що поки організовується ОСББ, щоб не затримувати процес оформлення прямих договорів на підключення комунікацій і безпосереднього заселення мешканців у своє житло, яке вони так мріяли отримати та заселитися», - пояснює директор з маркетингу ЖК «Домашній».

В оздобленні ж самих квартир житлового комплексу «Домашній» допомагають працівники відділу додаткових послуг.

«Ми займаємось оздобленням квартир по додаткових послугах. Відповідно оздоблення квартир варто поділити на певні три етапи. Перший етап - це вільне перепланування. Тобто, на етапі дванадцятої та тринадцятої секції ми співпрацюємо з кожним клієнтом індивідуально. Ми розробляємо вільні перепланування їхніх квартир, іншими словами - будуємо їхні мрії. Другий етап - це оздоблення квартир чорновими роботами», - каже представник відділу додаткових послуг ЖК «Домашній» Наталія Гадайчук.

«Починаючи від електрики, сантехнічними роботами, завершуючи косметикою - штукатуркою, шпаклівкою, стяжкою, оздобленням стелі. Не потрібно бути технічним спеціалістом, щоб зрозуміти, що роботи виконані якісно та добре. Завдяки нашому відділу додаткових послуг клієнт має змогу отримати житло своєї мрії», - додає представник відділу додаткових послуг ЖК «Домашній» Дар’я Ткачук.

Працівники відділу послуг зазначають: працюють не лише з якісними та екологічно чистими матеріалами, а і з ліцензованими робітниками.

«Ми співпрацюємо лише з висококваліфікованими працівниками, які мають ліцензії на кожен вид із робіт. Відповідно, використовуємо лише якісні будівельні матеріали, на кожен з яких маємо сертифікати. До прикладу штукатурка, то вона гіпсова та екологічно чиста. Клієнти мають доступ до цих документів, адже ми відкриті та прозорі для них», - зауважує каже представник відділу додаткових послуг ЖК «Домашній» Наталія Гадайчук.

Команда житлового комплексу «Домашній» запевняє: роблять усе можливе аби власники квартир у своїх оселях дійсно почували себе - як удома.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі