Влада

Виконком не хоче, щоб на тротуарі біля житомирського ТРЦ робили ярмарок, питання зняли з розгляду

15 November 2017, 11:17

Виконком зняв з розгляду питання про погодження ПАТ «Житомирський меблевий комбінат» проведення ярмарку біля ТРЦ «Глобал UA» з 1 грудня по 10 березня.

Таке рішення було прийняте на засіданні 15 листопада після жвавого обговорення.

«Чому в проекті рішення не зазначено, що це будуть продукти харчування? Що там будуть реалізовувати, і де саме це знаходиться?», - допитувалася секретар міської ради Наталія Чиж.

Також питання були й до місця розташування будиночків ярмарку, врешті з’ясувалося, що більшість членів виконкому уявляли інше місце проведення ярмарку, і не зовсім зрозуміли схему в додатку до проекту рішення.

«Питання про місце важливо, але якщо ми там дозволимо продавати шашлик і все таке інше, то там являться столи, а там проїжджа частина. Тому важливо не тільки місце, а й продукти», - зауважив член виконкому Віктор Потоцький.

Врешті питання зняли з розгляду із зауваженнями.

«Подібні проекти рішення мають бути погоджені. Із заступником мера по ЖКХ. Пропоную цей проект рішення зняти, як не підготовлений», - поставив на голосування головуючий на засіданні заступник мера Матвій Хренов.

Також члени виконкому підтримали пропозицію рекомендувати розглянути іншу територію для проведення ярмарку.

«Зняти питання, як не підготовлене, з відповідними організаційними висновками. І запропонувати їм розглянути інше місце розміщення, бо тротуар на Київській – це місце загального користування», - сформулював узагальнену пропозицію член виконкому Руслан Годований.

За це проголосували всі 15 присутніх членів виконкому (всього у складі міськвиконкому 25 осіб).

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі біля «Глобал UA» хочуть з 1 грудня влаштувати зимовий ярмарок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі