Влада

Новий заступник мера Житомира отримуватиме надбавку та більше 6 тис. грн зарплати

15 November 2017, 11:24

Мер Житомира Сергій Сухомлин розпорядився встановити посадовий оклад новому заступнику Сергію Кондратюку в розмірі 6300 грн та надбавку за стаж роботи – 15%.

Розпорядження «Про встановлення посадового окладу та присвоєння ранку заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кондратюку С.М.» мер Житомира Сергія Сухомлина підписав 9 листопада 2017 року».

«На підставі рішення Житомирської міської ради від 09.11.2017 №802 «Про затвердження на посаді заступника Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кондратюка С.М.», відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» із змінами та доповненнями до неї: Звільнити 09 листопада 2017 року Кондратюка Сергія Миколайовича, начальника управління державного архітектурно-будівельного контролю Житомирської міської ради з займаної посади за власним бажанням у зв’язку із затвердженням на посаді заступника Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, стаття 38 кодексу законів про працю України», - йдеться у розпорядженні.

Також у документі зазначено, що заступник міського голови має приступити до своїх обов’язків з 10 листопада 2017 року. Мер Житомира присвоїв Сергію Кондратюку 7 ранг посадової особи місцевого самоврядування та встановив посадовий оклад в розмірі 6300 грн на місяць та надбавку за стаж служби в органах місцевого самоврядування в розмірі 15%.

Нагадаємо, 9 листопада 2017 року на сесії міської ради депутати звільнили Фещенка з посади заступника мера Житомира і призначили Кондратюка. Детальніше дивіться  у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, з керівниками комунальних підприємств Житомирської міської ради уклали додаткові угоди. Які оклади у директорів комунальних підприємств Житомирської міської ради можна переглянути тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі