Події

У Житомирській області рівнянин на Audi в’їхав у відбійник, а пішохід потрапив під колеса мопеда

15 November 2017, 12:49

Вночі 14 листопада на трасі Київ-Чоп автомобіль  Audi А6, за кермом якого був 25-річний рівнянин, в’їхав у відбійник.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«ДТП сталась 14 листопада близько 2.50 на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Миколаївки Новоград-Волинського району. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Audi А6», 25-річний житель м. Рівного, не впорався з керуванням та зіткнувся з відбійником. У результаті ДТП чоловік отримав травму у вигляді травматичної ампутації руки та був доставлений до реанімаційного відділення місцевої лікарні», – йдеться у повідомленні.

Ввечері того ж дня на 119 км автодороги Овруч-Малин-Кочерів поблизу с. Мала Рача Радомишльського району сталася ще одна ДТП з потерпілим, унаслідок якої пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Радомишльської лікарні.

«За попередньою інформацією, водій мопеда Delta, 24-річний житель Радомишльського району, рухаючись по неосвітленій ділянці автошляху, здійснив наїзд на пішохода, 37-річного місцевого жителя, який перебігав дорогу», – інформує поліція.

Нині правоохоронці  встановлюють причини та обставин обох ДТП у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада у Черняхові ВАЗ насмерть збив жінку та втік з місця ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі