Культура

Учасники «Шоу Сергія Вікторова» першими відзначили День студента

15 November 2017, 14:15

Численні учасники творчого об'єднання "Шоу Сергія Вікторова" цього року вирішили першими відзначити міжнародний День студента, який зазвичай святкують 17 листопада. Отож, у понеділок у приміщенні обласного телецентру з шаленим успіхом пройшов традиційний "Молодіжний ринг-2017" за сприяння управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міськради, обласної культурно-мистецької спілки народних майстрів "Мистецьке Полісся" та молодіжного продюсерського проекту "Академія зірок". Захід відбувся в рамках патріотично-мистецької акції "Молодь – за мир і процвітання України".

У фойє телецентру було організовано молодіжний флеш-моб "Молодь Житомира – єднай Україну!", глядачі брали участь у патріотичній акції "Синьо-жовта стрічка – символ єдності України", багатьох зацікавив інтерактивний арт-майданчик "Синьо-жовте селфі для друзів", де усі бажаючі фотографувались з друзями  на фоні фірмової синьо-жовтої розгортки та залишили свої письмові привітання з Днем студента.

А на головній сцені за почесне звання "Кращий молодіжний естрадний виконавець 2017 року" змагались учасниця телепроекту "Ікс Фактор", переможниця пісенного фестивалю "Співоче місто" Катерина Шафігулліна та учасниця патріотичного арт-проекту "Ми - українці", студійна бек-вокалістка відомих українських виконавців, у минулому солістка декількох рок-гуртів – Ольга Рибчинська. Кожна з суперниць представила три конкурсних номера. Учасниці відповіли на каверзні запитання глядачів і навіть співали акапельно. А наприкінці заходу усі присутні своїми оплесками визначили переможницю у головній номінації "Кращий молодіжний естрадний виконавець 2017 року" – нею стала Катерина Шафігулліна. Вона отримала подарунок від проекту "Академія зірок" та дипломи облдержадміністрації та міської ради.

Також глядачів розважали улюбленці молоді – Антон Лукашик, Настя Навольнєва, Марія Ревінцова, Анна Ковальська, Настя Затолюк, Юлія Нагорна, реп-виконавець KOS та численні танцюристи корпорації сучасного танцю "T-Squad Dance School".

З привітальним словом до студентів виступила голова обласної спілки народних майстрів "Мистецьке Полісся" Анна Івченко, яка подарувала організаторам ляльку мотанку ручної роботи "Ангел охоронець".

Прес-служба «Академії зірок»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі