Влада

При Житомирській ОДА створили Координаційну раду з питань охорони дитинства

15 November 2017, 16:34

При Житомирській облдержадміністрації створили Координаційну раду з питань охорони дитинства та затвердили Положення про неї.

Відповідне розпорядження голова ОДА Ігор Гундич підписав 9 листопада.

«Відповідно до законів України «Про охорону дитинства», «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про місцеві державні адміністрації», з метою координації діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій у сфері соціального захисту дітей створити Координаційну раду з питань охорони дитинства при облдержадміністрації та затвердити її склад, що додається. Затвердити Положення про Координаційну раду з питань охорони дитинства при облдержадміністрації», - йдеться у документі, опублікованому на сайті ОДА.

Зазначається, що втрачають чинність розпорядження голови облдержадміністрації від 18.06.2009 № 197 «Про затвердження Положення про колегію служби у справах дітей облдержадміністрації» та від 21.04.2016 № 109 «Про затвердження нового складу колегії служби у справах дітей облдержадміністрації».

У складі Координаційної ради є два члени громадських організацій: Юлія Манилюк – член ГО «На захисті дитинства»; Галина Чижова – член ГО «Всеукраїнське об’єднання Майдан Житомирської області».

Як повідомляв Житомир.info, Галина Чижова позивається до мера Житомира Сергія Сухомлина про захист своєї честі, гідності та ділової репутації. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі