Місто

Житомиряни можуть отримати безкоштовні поїздки за оплату проїзду банківськими картками

20 November 2017, 11:44

З 20 листопада 2017 року в Житомирі стартує спільна акція VISA і ПриватБанку, за якою другий і четвертий проїзд із карткою VISA є безкоштовним.

Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

«Щоб взяти участь в акції, житомирянам достатньо протягом дня придбати два та більше квитків в електротранспорті безконтактно карткою VISA за допомогою терміналу. Акція поширюється на всі картки платіжної системи VISA. Крім того, безкоштовні поїздки отримають і ті пасажири, які розраховуватимуться за допомогою свого смартфону через Android Pay, підключивши картку VISA», - йдеться у повідомленні.

Безкоштовною поїздкою власники вищевказаних карт зможуть скористатись вже цього ж дня. Загалом протягом одного дня можна отримати і використати не більше двох безкоштовних поїздок.

Акція триватиме до 31 січня 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, з 5 вересня цього року пасажири житомирських тролейбусів та трамваїв можуть оплачувати проїзд за допомогою безконтактних банківських карток. 6 листопада були завершені роботи з оновлення валідаторів новою прошивкою, яка вдосконалила роботу банківського функціоналу: тепер оплатити проїзд можна за допомогою програми AndroidPay на смартфоні.

 

Фото прес-служби ПриватБанку

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі