Влада

За два дні екологи Житомирської області перевірили документи у 800 мисливців, 11-х оштрафували

20 November 2017, 13:23

На вихідних 18 та 19 листопада співробітники Державної екологічної інспекції, Держагентства лісових ресурсів та громадські інспектори провели рейди по всій Житомирській області та притягнули до адмінвідповідальності 11 мисливців.

Про це 20 листопада повідомив сайт Держекоінспекції в Житомирській області.

«З 28 жовтня в області розпочатий сезон полювання. Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області систематично беруть участь в рейдових заходах, де  не тільки фіксують випадки порушень вимог природоохоронного законодавства, а і проводять роз’яснювальні роботи в частині додержання вимог законодавства під час  ведення мисливського господарства та здійснення полювання. Так, протягом вихідних днів, а саме 18 та 19 листопада поточного року, працівники Державної екологічної інспекції у Житомирській області, Державного агентства лісових ресурсів України та громадські інспектори рейдовими заходами охопили майже всю Житомирську область та перевірили документи у понад 800 мисливців. До адміністративної відповідальності у вигляді штрафу притягнуті 11 осіб та вилучена мисливська зброя», - повідомили екологи. 

Держекоінспекція у Житомирській області застерігає не порушувати правила полювання. Небайдужих громадян, які виявили факт браконьєрства, просять повідомляти на телефон «Гарячої лінії» за номерами: (0412) 46-49-54 та 067-410-27-88.

Як повідомляв Житомир.info, 28 жовтня в Житомирській області розпочався сезон облавного полювання на копитних тварин, а з 04 листопада – на хутрових звірів. Штрафи за браконьєрство цього літа збільшилися майже в чотири рази.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі