Події

З будинку на Сосновій у Житомирі, де 3 години гасили пожежу, врятували напівпритомного господаря

20 November 2017, 13:59

Три пожежні автомобілі і 12 працівників ДСНС залучили на ліквідацію пожежі в приватному будинку, яка сталася пізно ввечері 19 листопада у Житомирі.  О 21:41 до Служби порятунку зателефонували люди і повідомили, що на вулиці Сосновій горить оселя їхнього сусіда.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Житомирській області.

«На місці події встановлено, що вогнем повністю охоплена покрівля піноблочної оселі та приміщення всередині. Оскільки вододжерело знаходилося далеко, керівник гасіння пожежі залучив на допомогу ще один автомобіль для підвозу води. Також сусіди повідомили рятувальникам, що в будинку може знаходитися чоловік. На підлозі в коридорі вогнеборці знайшли напівпритомного 60-річного господаря. Рятувальники винесли його на свіже повітря та викликали швидку. З опіками різних ступенів важкості медики госпіталізували постраждалого до реанімаційного відділення обласної лікарні»,  – йдеться у повідомленні.

Локалізувати пожежу бійцям ДСНС вдалося близько 22.00, а повністю ліквідувати лише о 00:50.

«Рятувальники запобігли розповсюдження полум’я на поруч розташований сусідній житловий будинок. Вогнем знищено покрівлю, перекриття та домашнє майно. За попередніми даними, загоряння сталося через необережність під час куріння», – повідомляють у відомстві.

Остаточна причина пожежі наразі встановлюється. 

Як повідомляв Житомир.info,10 листопада  у селі Житомирської області через займання лічильника мало не вчаділа родина з дворічною дитиною.

Фото ДСНС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі