Події

На в’їзді в Житомир патрульні затримали трьох жителів Київщини, які напередодні у Любарі напали на приватного підприємця

20 November 2017, 14:56

Трьох жителів Київщини, причетних до нападу на приватного підприємця у Любарі, патрульні поліцейські спільно з групою швидкого реагування затримали на в’їзді у Житомир. У них вилучили гільзи, 26 набоїв, 3 балаклави та телескопічну трубку та стартовий пістолет.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Житомира 20 листопада.

«19 листопада, о 6-й годині, екіпаж патрульної поліції, від чергового спецлінії отримав орієнтування: зі сторони села Висока Піч в напрямку Житомира рухається автомобіль Chevrolet. Особи, які перебували в автомобілі, ймовірно причетні до розбійного нападу в одному з районних центрів. Коли патрульні рухались в напрямку села Тетерівки, поблизу гідропарку помітили автомобіль, схожий за описом, що рухався в напрямку центра міста. Переслідування вже здійснювалось автомобілем поліції, а саме групи швидкого реагування. Як тільки автомобіль Chevrolet зупинили, правоохоронці затримали осіб, які знаходились всередині», – повідомляють у патрульній поліції.

У прес-службі ГУНП Житомирської області інформують про подробиці події.

«Близько 6.15 ранку 19 листопада до Любарського відділення поліції надійшло повідомлення від 25-річного жителя районного центру про напад на нього невідомих молодиків. За словами заявника, близько півгодини тому на вулиці до нього підбігли незнайомці, які ударили чимось ззаду по тулубу та стали погрожувати. Чоловік швидко зорієнтувався у ситуації та зумів втекти від нападників. Ті, у свою чергу, не отримавши бажаного, теж поїхали геть автомобілем Chevrolet. Заявник, оговтавшись від нападу, розповів про подію товаришам та разом з ними розпочав пошуки розбійників. Водночас потерпілий повідомив про подію та виявлення на автодорозі підозрілого автомобіля, що може належити нападникам, поліцейським», – йдеться у повідомленні.

Про ймовірний напрям руху чоловіків повідомили працівників сусідніх з  Любарським районом підрозділів поліції з Житомирщини та Хмельниччини. Переслідування Chevrolet тривало кілька годин, врешті автомобіль за орієнтуванням було затримано патрульними на околиці Житомира. В машині знаходились троє киян – студентів спортивного вишу віком 21, 18 та 17 років.

«Хлопці пояснили, що приїхали до смт Любара нібито на день народження знайомого у п’ятницю. А заявника вони підстерегли недільного ранку, попередньо з’ясувавши, що у того можуть бути при собі значні кошти, та напали», – повідомив т.в.о. начальника Любарського відділення поліції Володимир Сорока.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 187 (Грабіж) КК України, триває з’ясування всіх обставин події. Молодикам загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Нагадаємо, 19 листопада у Бердичівському районі невідомі напали на Volkswagen, поранили пасажира та вкрали ювелірних виробів на 15 млн грн.

Як повідомляв  Житомир.info, на початку жовтня у Житомирі поліцейські зупинили Volkswagen з іноземними номерами та затримали домушників, які перевозили вкрадене.

Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі