Місто

У Житомирі запрацював сучасний дошкільний центр розвитку «Бедрик»

21 November 2017, 09:35

 Центр приймає діток від 2 до 6 років та практикує передові техніки та методики навчання дошкільнят. Діти, які не перебували у садочку, гірше адаптуються у школі, гірше навчаються, часом мають проблеми зі спілкуванням з однолітками, не мають тих навиків навчання та дисципліни. Мета центру розвитку – підготувати дитину до великого і стрімко змінного світу.

Методика дошкільної підготовки діток у центрі розвитку «Бедрик» розписана кваліфікованими фахівцями і базується на 17 різних розробках таких видатних педагогів як Марія Монтессорі, Бориса Нікітіна, Миколи Зайцева.

Педагоги центру роблять основний акцент на ігровій формі занять – адже саме так малюки краще сприймають та засвоюють інформацію. Дітям викладається 17 предметів загального розвитку. Серед них улюблені у дітей казкотерапія, предмет маленький кухар, пісочна та арт терапії, театральна студія, ейдетика, музика, базова гімнастика.

Але «Бедрик» потурбувався не тільки про інтелектуальний та творчий розвиток, але і безпеку та підвищений комфорт дітей.

В кожній групі одночасно навчаються не більше 10 дітей одного віку, які повністю забезпечені іграшками, розвиваючими матеріалами та увагою.

Велика територія центру повністю закрита для сторонніх та охороняється. Містить батути, ігровий майданчик, пісочницю, велосипеди та вело біги, де діти грають у сюжетні та командні ігри, святкують дні народження та змагаються у естафетах.  

Для спокою батьків у центрі працює спеціальна система відеоспостереження, доступна на будь-якому смартфоні за допомогою спеціального додатку.

Центр розвитку «Бедрик» діє в рамках дитячого садочка – діти перебувають у закладі з 8 до 18.00 години та забезпечені необхідним денним відпочинком під час якого діткам читають їх улюблені казки.

А зовсім скоро планується відкриття нового центру - «Бедрик та мурашка» на базі центру розвитку «Бедрик». «Бедрик та мурашка» матиме всі ті самі переваги, але з меншим навантаженням на дитину, як психологічним, так і фізичним. Попередній запис вже відкрито!

Центр розвитку знаходиться по вулиці Київське шосе, 73, номер телефону – (068) 866 6688.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі