Події

В одній зі шкіл Житомирської області 13-річний підліток порізав канцелярським ножем свого товариша

21 November 2017, 10:34

У селищі Хорошів (до перейменування Володарськ-Волинський) Житомирської області, граючись у школі, один учень порізав іншого канцелярським ножем.

Про це Житомир.info повідомив читач Олександр.

«У п’ятницю, 17 листопада, в другій гімназії селища Хорошів, 8-класник чи то на уроці, чи то на перерві порізав канцелярським ножем свого однокласника. Кажуть, що у медичному пункті планують змінювати підлогу, бо все було залите кров’ю. На місце події виїжджали і поліція, і швидка допомога», - розповів читач Олександр.

У прес-службі головного управління Нацполіції у Житомирській області Житомир.info інформацію про подію підтвердили.

«Дійсно, 17 листопада подія мала місце в одній зі шкіл Хорошева. Попередньо відомо, що діти гралися у школі, і в результаті необережного поводження з канцелярським ножем 13-річний підліток заподіяв порізи спини 14-річному школяреві. Наразі розпочате кримінальне провадження за статтею 125 (Легкі тілесні ушкодження)», - сказала керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2015 року в житомирській спортивній школі чоловік «помилково» побив ногами 14-річного хлопця. Згодом вчителя звільнили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі