Події

На трасі в Коростенському районі ВАЗ зіштовхнувся з Renault: двоє травмованих та один загиблий

21 November 2017, 11:26

У Житомирській області на дорозі не розминулися ВАЗ та Renault, один водій загинув. Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась 20 листопада близько 19.10 на автодорозі Виступовичі-Житомир, поблизу с. Лісівщини.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля Renault, 32-річний житель м. Житомир, рухаючись у напрямку обласного центру, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2107 під керуванням 55-річного жителя Хорошівського району. У результаті ДТП травми отримали обидва водії та пасажир ВАЗа, 37-річний житель Коростенського району. Усіх трьох у непритомному стані було доставлено до реанімаційного відділення Коростенської лікарні», - інформують поліцейські.

Лікарі кілька годин боролись за життя водія автомобіля «Renault», однак врятувати його не вдалося.

«Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває з’ясування причин та обставин події», - зазначили у поліції.

Фото поліції

Як повідомляв Житомир.info, 11 листопада на трасі Київ-Чоп у Житомирській області ВАЗ врізався у відбійник, загинув пасажир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі