Влада

З початку місяця 40 військовослужбовців повернули до частин, – Житомирський зональний відділ ВСП

21 November 2017, 12:33

У період з 1 по 20 листопада сорок військовослужбовців було повернуто до частин та 9 до військових прокуратур, в тому числі й Житомирського гарнізону.

Про це у коментарі Житомир.info 21 листопада сказав офіцер відділення організації охорони патрульно-постової служби розшуку та діяльності Військової служби правопорядку в гарнізонах Житомирського зонального відділу Військової служби правопорядку Дмитро Бистрицький.

«З 323 осіб, які перебували у розшуку, було доставлено 9 до військових прокуратур, а саме: до військової прокуратури Житомирського гарнізону 6 військовослужбовців, до Чернігівської прокуратури – один, до Луганської прокуратури також один, до Донецької – один. І 40 військовослужбовців було повернуто до військових частин. Це у період з 1 листопада по 20 листопада. І зараз в Житомирській області, станом на 20.11.2017 р. рахується в розшуку 274 військовослужбовці», - розповів Дмитро Бистрицький.

Житомирський зональний відділ Військової служби правопорядку вкотре звертається до усіх військовослужбовців, які самовільно залишили військову частину (місце служби) або з різних причин не прибули до місця несення військової служби, з пропозицією припинити переховуватися від слідства і скористатися шансом щодо повернення до повноцінного життя, добровільно звернутися до правоохоронних органів та закликають батьків, друзів, родичів військовослужбовців допомогти своїм близьким виправити можливо найбільшу помилку у житті.

Як повідомляв Житомир.info, станом на кінець жовтня 2017 року 323 жителів Житомирської області, призваних на військову службу, перебувають у розшуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі