Події

Під час пожежі у Житомирській області батько знайшов тіло сина у палаючому ліжку

21 November 2017, 12:54

20 листопада у селі Кам’янка Попільнянського району під час пожежі загинув 44-річний чоловік. Тіло сина у палаючому ліжку виявив батько.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«20 листопада о 15:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в с. Кам’янка Попільнянського району. Про це рятувальників сповістив сусід, який побачив дим, що виходив з будівлі. На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в одній із житлових кімнат оселі – на ліжку. Вогонь охопив постільну білизну, підвісну стелю та речі домашнього вжитку, що біля ліжка. Всі приміщення заповнилися їдким димом. До того ж на подвір’ї біля вхідних дверей будинку знаходилося тіло 44-річного власника без ознак життя», – повідомляють у відомстві.

За інформацією прес-служби, батько загиблого прийшов навідати сина і виявив його без ознак життя на палаючому ліжку. Він же і виніс тіло загиблого на вулицю. У цей час сусіди викликали «швидку» та рятувальників.

Ймовірною причиною виникнення загоряння стала необережність під час куріння власника житла.

«Пожежу локалізовано о 16:12 пожежу, о 18:20 – ліквідовано. Вогнем знищено диван та домашні речі в кімнаті. Наразі остаточні обставини події встановлюються фахівцями», – пишуть рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 19 листопада з будинку на Сосновій у Житомирі, де 3 години гасили пожежу, врятували напівпритомного господаря.

Фото ДСНС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі