Події

Вечеря з сином закінчилася для 60-річної бердичівлянки смертю

21 November 2017, 16:41

У місті Бердичів Житомирської області син убив власну матір.

Про це 21 листопада повідомив сайт Ріо Бердичів.

«…Вечір понеділка приніс жахливу новину – син убив власну матір. Щоправда, не ножем і не з залитою кров’ю підлогою, як промайнуло з самого початку ще до офіційного коментаря поліції. Надзвичайна подія трапилася зовсім по-іншому», - повідомляє сайт і цитує місцевих правоохоронців:

«До чергової частини Бердичівського відділу поліції 20 листопада о 19:40 надійшло повідомлення від чоловіка 1953 р. н. про те, що він виявив померлою свою жінку 1957 р. н., уродженку і жительку Бердичева. За словами начальника Бердичівського відділу поліції Ольги Зінченко, в ході з’ясування правоохоронцями обставин події, було встановлено, що чоловік прийшов в квартиру, яку винаймав його син 1979 р. н., і застав там свою дружину без ознак життя. На тілі було виявлено садна та синці різного ступеня давності. Явних тілесних ушкоджень, які могли б призвести до смерті, при попередньому огляді виявлено не було. Пошуково-оперативними заходами слідчо-оперативна група встановила, що напередодні ввечері між сином і матір’ю під час спільного вживання алкоголю виникла суперечка, в ході якої син 5-6 разів вдарив матір по голові та тулубу, спричинивши тілесні ушкодження».

Видання повідомляє, що тіло жінки було направлено на судмедекспертизу, де мали з’ясувати причину її смерті.

«Відомості про події внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ст. 121 ч.1 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження)», - зазначає сайт.

За даними поліції, статтю перекваліфікували на умисне вбивство.

«Експертиза закінчилася. З’ясовано, що тілесні ушкодження завдав син. Стаття перекваліфіковується на 115 (умисне вбивство). Наразі проводиться затримання чоловіка», - розповіла Житомир.info речник головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, у Києві бердичівлянин закопав у лісосмузі свою співмешканку, поліції сказав – померла від хвороби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі