Політика

Представники Житомирського обласного осередку РПЛ вшанували пам’ять загиблих під час Революції Гідності

21 November 2017, 17:34

21 листопада голова обласного осередку РПЛ Юрій Забела разом з однопартійцями відвідали Свято-Михайлівський храм, аби вшанувати пам’ять Небесної Сотні.

«Річниця Революції – серйозна історична дата. Це день, у котрий оплакують, у котрий моляться і підводять підсумки. Поки що, на превеликий жаль, сумні. Революція Гідності повинна була дати старт гідному життю. Проте, сьогодні тільки на території Житомирської області понад 60 % людей знаходяться за межею абсолютної бідності. Ми повинні негайно почати процес відродження економіки, сектору малого і середнього бізнесу, «завалити» ринок праці робочими місцями і гідною заробітною платою. Негайно захистити село, котре все ближче підходить до межі вимирання! Тільки люди, що пройшли випробування власною справою, розуміють наскільки важливо для держави розвивати підприємництво, розбудовувати сільські території, а не жити шляхом податкового та фіскального тиску, «сокирних» реформувань та експериментів.», - сказав Юрій Забела.

Також голова Житомирського обласного осередку РПЛ сказав, що ці роковини забрали життя чотирьох наших земляків.

«Учасники Революції Гідності, воїни АТО, волонтери – всі вони довели і доводять щодня – Україна має єдиний шлях розвитку – вільний, незалежний, гідний своїх Героїв. У свою чергу, радикальна партія на часі абсолютно підсилює роботу в області і конкретно на місцях, аби глибше зануритись у проблеми Житомирщини і як найшвидше знайти спільний шлях розвитку і процвітання. Шановні земляки, у цей день я низько схиляю голову перед Героями, молюсь і чітко впевнююсь – Україні бути, жертовність наших Героїв не повинна бути марною.», - зазначив Юрій Забела.

Прес-служба Житомирської обласної організації Політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка» 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі