Місто

Звільненому тренеру житомирського «Полісся» знайшли заміну

22 November 2017, 10:11

Новим головним тренером ФК "Полісся" став Володимир Мазяр.

Про це 22 листопада повідомив Спортивний Житомир.

В середу, 22 листопада, його офіційно представили ЗМІ на прес-конференції в Житомирі за участю міського голови Сергія Сухомлина та голови ОДА Ігоря Гундича. Там же було урочисто підписано контракт із фахівцем. 

Власники клубу сподіваються, що Володимиру Мазяру вдасться переформатувати та посилити житомирську команду і вивести її наступного сезону в І лігу. Тим паче, що у Мазяра вже є подібний досвід. В свій час він вивів спочатку в І лігу, а потім і в Прем'єр-лігу ФК "Сталь" Кам'янське, а пізніше зробив те саме для рівненського "Вереса". 

Володимир Мазяр змінив на посаді головного тренера ФК "Полісся" Едуарда Хаврова, який був звільнений по завершенню осінньої частини чемпіонату України в ІІ лізі. Нагадаймо, що команда пішла на зимові канікули, посідаючи восьму сходинку в турнірній таблиці групи А. При цьому Мазяр став третім тренером полісян в сезоні - команда стартувала ще під керівництвом Ігоря Левицького.

Довідка Спортивного:

Володимир Іванович Мазяр народився 28 вересня 1977 в селі Кам'янка Ізяславського району Хмельницької області. Є вихованцем львівського футболу. Грав за третю та другу команди столичного "Динамо", полтавську "Ворсклу", ФК "Дніпро". Грав в Азербайджані за Сімург, де став кращим бомбардиром. У Вищій лізі України провів 84 матчі, забив 16 голів. Зіграв 6 матчів в Кубку УЄФА і один матч в Лізі Європи. 

Закінчив виступи на професійному рівні в 2010 році. У 2013 року призначений головним тренером ФК "Сталь" Кам'янське. В цьому ж сезоні вивів команду в першу лігу України, а потім і в Прем'єр-лігу. У 2016 році став головним тренером рівненського "Вереса". Вивів команду спочатку в І лігу (срібло ІІ ліги сезону 2015/16), а потім в Прем'єр-лігу. З серпня до листопада 2017 року був головним тренером "РУХу" (Винники).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі