Події

На Крошні в Житомирі мікроавтобус збив чоловіка й дружину на пішоходному переході

22 November 2017, 10:42

У суботу, 18 листопада, в районі «баби Іри» на Крошні в Житомирі мікроавтобус збив сімейну пару.

Про це розповіла читачка, яка спілкується з травмованими в лікарні.

«Це чоловік і дружина, їй 26 років, йому 28. ДТП сталася близько 6 години ранку 18 листопада, коли вони обоє переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу, трохи нижче від зупинки. Від удару бусика жінку відкинуло, а чоловіка протягнуло кілька метрів. На місці аварії була поліція. Зараз подружжя лікується в другій міській лікарні Житомира. Обоє лежать в траматології. У неї забої, в нього перелом ноги і травми голови. Вдома двоє маленьких дітей», - розповіла читачка.

Речник патрульної поліції Житомира Ігор Іванюк факт ДТП підтвердив.

«За даними, які надійшли до патрульної поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 5.10 годин 18 листопада. Водій мікроавтобуса Ford здійснив наїзд на двох пішоходів – молодого чоловіка та його дружину, які рухалися по пішохідному переходу. Обох госпіталізували. Близько 7 години на місце ДТП прибули слідчі. Патрульні поліцейські забезпечили охорону місця події та допомогли слідчим в оформленні пригоди», - прокоментував Ігор Іванюк.

Речник головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко додала, що дані про подію внесені в ЄДРР за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або  експлуатації транспорту особою,  яка керує транспортним засобом,  що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадаємо, в минулому році в тому ж мікрорайоні ВАЗ на пішохідному переході збив матір з дитиною.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада в Любарському районі мікроавтобус насмерть збив пішохода, а 21 листопада на перехресті Хлібна-Київська у Житомира BMW збив жінку-пішохода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі